Infoisinfo Nederland

Steady Fit Sports & Health B.v.
Sauna in Schagen

www.steadyfit.nl
Toon telefoonnummer
Onthoud dat u dit bedrijf gevonden heeft op InfoisInfo 0224 21484?

Adres

Kaagweg 21. P.C. 1741LC, Schagen, Noord Holland.
Toon kaart


Bent u de eigenaar of manager van dit bedrijf?



Wat moet je weten over Steady Fit Sports & Health B.v.

Fitness in Schagen, Sportschool in Schagen, Afval in Schagen, Afvallen in Schagen

Steady Fit sports & healthcenter Schagen Steady Fit sports & healthcenter te Schagen is in de afgelopen 19 jaar uitgegroeid tot een vooruitstrevend rijkserkend (LERF Totaal gekeurd) en gecertificeerd fitnesscentrum (aangesloten bij FitVak en de VES) en een trendzetter in de fitnessbranche met oog op de nieuwste unieke concepten gericht op resultaat, doelgerichtheid en tijdsefficiëntie. Bepaal zelf de hoogte van je lidmaatschap of kies voor een losse cursus. .
Door onze specifieke concepten zoals MILON en FAST FIT zijn wij als enige sport en fitness organisatie in Schagen en omgeving in staat om resultaatgarantie te geven op de trainingen die je bij ons af neemt. Na afloop lekker nazitten in onze sfeervolle lounge met een gratis consumptie (incl. In een gezellige sfeer kun je naast fitness trainingen en revalidatie ook bij Steady Fit terecht voor ontspanning met diverse sauna's (Wellness) voor je mentale gezondheid (MindTeam). Team STEADY FIT sports & Healthcenter.
Het is aan jou hoeveel je in de maand over hebt voor een gezond en vitaal lichaam.. Het enige wat wij van je willen weten is wat je wilt: wij hebben de oplossing ook als je bijna geen tijd hebt of sporten niet zo leuk vind, denk aan jezelf. Ook geven wij alle denkbare groepstrainingen van Les Mills tot Spinning. videotheek). .
Lees verder...

Sociale netwerken

We hebben geen social media account van dit bedrijf

Foto's en video's

Dit bedrijf heeft geen foto's of video's

Beoordelingen van Steady Fit Sports & Health B.v. (0)

Beheer je een bedrijf?
Wij helpen jou het te laten groeien

Krijg meer klanten, zichtbaarheid en naamsbekendheid.
Laat ons je helpen je doelen te bereiken en je bedrijf te verbeteren.

Voeg je bedrijf toe